Hopp til innhold

Personvernregler

Personvernregler og infokapselinformasjon for bodymindcompany.no

Hvilke data samles inn?

På bodymindcompany.no samler vi inn data via analyseplattformen Google Analytics samt Facebook Pixel-data om ditt besøk og atferd på siden, samt hvilken søkemotor eller nettside du ble henvist fra. Vi registrerer og oppbevarer dessuten opplysningene du måtte oppgi via sidens skjemaer, inkludert navn, e-postadresse og informasjon om din nettside. Disse skjemaene håndteres via hhv. e-post og på plattformen Mailchimp.

Infokapsler

Vi bruker infokapsler fra Google Analytics samt Facebook Pixel for statistiske formål for å forbedre brukervennligheten på hjemmesiden samt til markedsføring. Opplysningene benytter vi bla. til å skaffe informasjon om antall besøkende og om brukeratferden. Vi kan bl.a. se hvor de besøkende kommer fra, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de oppholder seg på sidene. Utover dette bruker vi plattformen ’Getsitecontrol’ til å markedsføre tilbud og påmelding til nyhetsbrev.

Sikkerhet

i har tatt tekniske og organisatoriske forholdsregler mot at opplysningene dine utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, tapt, ødelagt eller blir gjort tilgjengelig for uvedkommende, misbrukes eller behandles i strid med lovgivningen

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker samt å kunne levere den servicen du har etterspurt, som f.eks. å sende deg varer eller melde deg på nyhetsbrev. Utover dette bruker vi opplysningene til å optimalisere servicen og innholdet vårt.

Lagringstid

Opplysningene lagres i tidsrommet tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av opplysningenes karakter og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å oppgi en generell tidsramme for når informasjon slettes. Du kan til enhver tid henvende deg til oss og få informasjon om, eller få slettet, alle data vi har registrert om deg.

Videreformidling av opplysninger

Data om din bruk av nettsiden, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. videreformidles til en tredjepart i det omfang disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om «Infokapsler» over. Opplysningene brukes til eventuell målrettet annonsering og forbedring av brukeropplevelsen. Utover dette bruker vi tredjeparter til lagring og behandling av data, e-post og innhold i skjemaer. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og får ikke bruke dem til egne formål. Videreformidlingen av personopplysninger som navn og e-post m.v. vil kun skje når du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager

Du har rett til at få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid nekte bruk av opplysninger. Du kan også tilbakekalle samtykket til å opplysninger om deg behandles. Hvis opplysningene som behandles om deg er uriktige, har du rett til å få dem korrigert eller slettet. Skriv på info@bodymindcompany.no

Utgiver og dataansvarlige

Nettsiden eies og publiseres av:

BodyMindCompany

Danstrupvej 27G

DK-3480 Fredensborg

CVR: 29317453 Telefon: (+47)2219 4025

Email: info@bodymindcompany.no