Hopp til innhold

OM OSS

BodyMindCompany er Danmarks ledende forhandler av massasjebenker og tilbehør for profesjonelle terapeuter. Vi selger de ledende merkene og har nøye valgt ut alle produktene i vårt sortiment slik at de lever opp til våre krav til kvalitet og bærekraft.

Litt historie

BodyMindCompany ApS ble opprinnelig grunnlagt i 1999 av Camilla og Claus Juel Madsen som en butikk og webshop med utstyr og redskaper til yoga og meditasjon. Det viste seg raskt etter vår oppstart at mange av kundene våre også var behandlere og etterspurte massasjebenker til rimelige priser.

Da vi selv hadde en bakgrunn innenfor kroppsbehandling og hadde stor glede av vår egen Earthlite-massasjebenk, besluttet vi derfor også å tilby massasjebenker – og hadde i år 2000 den store glede av å introdusere de verdenskjente Earthlite-massasjebenkene i Skandinavia.

Vi merket oss raskt et stort på behov på det skandinaviske markedet for både transportable og stasjonære kvalitetsbenker og tilbehør. Den stadige veksten på dette markedet gjorde at vi i 2004 besluttet at vi utelukkende skulle konsentrere oss om salg av massasjebenker, -stoler og tilbehør til behandlere, klinikker og spa- og velværesentre.

Kvalitet og service

i er takknemlige for, og stolte av, at vi i dag har en stor og trofast kundekrets blant både behandlere, klinikker og spa- og velværesentre som har fulgt oss gjennom mange år.

Vi håper og tror på at vårt konstante fokus på kvalitetsprodukter og vår streben etter alltid å levere en god og personlig service, har bidratt til å gjøre oss til én av de ledende leverandørene på markedet i dag – og at det vil fortsette å være slik.

Vi håper du har glede av å besøke vår hjemmeside og mottar alltid gjerne ris og ros hvis det er noe du synes er positivt, eller hvis vi kunne gjort noe bedre.

Med vennlig hilsen
BodyMindCompany

Camilla Juel Madsen